Uttarakhand Wadia Institute of Himalayan Geology Recruitment 2018

Share
Uttarakhand Wadia Institute of Himalayan Geology Jobs/Recruitment 2015 WIHG Govt Jobs 2015 Uttarakhand Download aanvraagformulier voor 15 wetenschappers.
Wadia Instituut van Himalaya geologie (WIHG) Recruitment Notificaiton 2015 voor wetenschappers vacatures
Wadia Instituut van Himalaya geology (WIHG) nodigt aanvragen voor aanwerving op diverse posten van wetenschap, assistant, kunstenaar, rapporteur voor advies en Attendant Lab op Wadia Instituut van Himalaya geologie (WIHG), Dehradun, Uttarakhand. WIHG Dehradun kennisgeving voor de vacature van 15 posten heeft uitgebracht en nodigt toepassing vóór 2 Jan 2015. Meer Details met betrekking tot Neyveli bruinkool Corporation Limited Recruitment 2015 zoals, moeten diploma onderwijs, leeftijd details, selectieproces, laatste dateert en hoe toe te passen worden vermeld hieronder:

Over WIHG:-Wadia Instituut van de geologie van de Himalaya is een autonome onderzoek organisatie van afdeling Science and Technology, Govt. van India, onderneming voorschot niveau van onderzoek in alle aspecten van geologie en geodynamica van de Himalaya. Het heeft sterke specialisatie op het gebied van petrologie en geochemie, structuur en tektoniek, sedimentologie, geomorfologie, paleoklimatologie, glaciologie, Magnetostratigrafie, stratigrafie, paleontologie, quaternaire geologie, milieu geologie, seismologie en Remote Sensing. Het instituut huisvest ook vooraf analytische laboratoria. Om aan te moedigen jonge studenten/onderzoekers om carrière te maken in aardwetenschappen, het Instituut heeft doctorale programma en onderzoek Associateships biedt aan verse Ph.D. studenten. Ter bevordering van onderzoek op nieuwe terreinen van aardwetenschappen, verbindt het Instituut ook gesponsorde projecten.

Volledige Details over Wadia Instituut van Himalaya geologie (WIHG) Recruitment 2015:
Selectieprocedure:
Het Instituut behoudt zich het recht aan shortlist kandidaten door middel van een schriftelijke test, als het aantal kandidaten vertoond in blijkt te zijn zeer groot.

Belangrijke datums:
Laatste datum van het indienen van formulieren: 02-01-2018-2019

Hoe toe te passen:

De gegadigden die aan de normen in aanmerking te komen moeten hun aanvraag in de indeling gegeven bijvoeging van het attest kopieën van de alle belangrijke certificaten gestaafde door, een officier Gazetted of zelf aan de Registrar, Wadia Instituut voor geologie van de Himalaya, 33, generaal Mahadeo Singh Road, Dehradun – 248001 (Uttarakhand).

Join Us On WhatsApp


Search your Jobs here